www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!



Ingen aktive polls

4: NyhederMaximize


Online dækning af VM Af: Thorvald Aagaard

Søndag blev der sat ny record på Bridge Base Online, med over 4000 brugere på samtidigt. En record, der bliver slået i forbindelse med semifinaler og finaler. Her er starttispunkterne :

Dækningen starter som regel 10 minutter efter den officielle start (Se nedenstående) af sikkerhedshensyn.

Tuesday, November 11

10.30 CET, 4:30 AM EST: Semifinals 1

13.20 CET, 7:20 AM EST: Semifinals 2

16.10 CET, 10:10 AM EST: Semifinals 3


Wednesday, November 12

10.30 CET, 4:30 AM EST: Semifinals 4

13.20 CET, 7:20 AM EST: Semifinals 5

16.10 CET, 10:10 AM EST: Semifinals 6


Thursday, November 13

10.30 CET, 4:30 AM EST: Finals 1 + Playoffs 1

13.20 CET, 7:20 AM EST: Finals 2 + Playoffs 2

17.00 CET, 11:00 AM EST: Finals 3 + Palyoffs 3


Friday, November 14

10.30 CET, 4:30 AM EST: Finals 4

13.20 CET, 7:20 AM EST: FInals 5

16.40 CET, 10:40 AM EST: Finals 6


Saturday, November 15

10.30 CET, 4:30 AM EST: Finals 7

13.20 CET, 7:20 AM EST: Finals 8