www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Ingen aktive polls
9: Online casino for danske spillereMaximize

Velkommen

Hvis det er første gang du er på siden, er du ikke registreret som bruger, men du kan godt bruge de fleste funktioner alligevel. Hvis du bliver registreret som bruger har du mulighed for at sætte forsiden op efter eget ønske, d.v.s. vælge hvilke sektioner du ønsker at se på din personlige forside. Din e-mail adresse og spillerprofil vil automatisk komme med på listen over brugere, under punktet "E-mails". Yderligere har du kun adgang til "Panelet", hvis du er registreret bruger – så benyt muligheden...
Navigation
Link som forekommer i tekst, ses som understreget tekst. De fleste sektionstitler fungerer også som link til en underliggende side. For at komme retur til forsiden kan man altid benytte “Vælgeren” i øverste højre hjørne.
Hvordan registrer man sig?
Der er to veje til registreringsblanketten, som skal udfyldes og indsendes. Du kan enten klikke på linket i teksten til venstre, eller du kan bruge “Vælgeren” i øverste højre hjørne (tryk på pile-knappen og vælg “Registrering”). Udfyld alle felterne i formularen og tryk på knappen “Registrer”, -og du er oprettet som bruger på bridgesitet. Du kan nu logge dig på med dit bruger-ID og password.
Hvordan logger man sig ind?
Der er to veje til at logge sig ind. Klik enten på linket i teksten til venstre, eller brug “Vælgeren” i øverste højre hjørne (tryk på pile-knappen og vælg “Login”). Udfyld med dit brugernavn og password og tryk på knappen “Log ind”. Hvis du skulle have hovedet så fyldt med klør, hjerter og spar, at du har glemt dit password er der også mulighed for at sende en mail med din e-mail adresse, hvorefter dit password vil blive sendt til dig.
Hvordan ændrer man sine person-oplysninger?
Når du har logget dig ind, kan du i “Vælgeren”, vælge “Editere oplysninger”. Efter at have tastet brugernavn og password får du adgang til at rette i dine spillerprofil. Ved at klikke på linket “Editere mine informationer” får du en form på skærmen, hvor du kan skrive hvilken klub du spiller i, om du ønsker at være suppleant o.s.v. Oplysningerne kommer til at stå i din spillerprofil under punktet “E-mail”, og kan til hver en tid rettes af dig.
Hvordan tilpasser man sin personlige forside?
Ved at vælge “Editere Oplysninger” i ”Vælgeren” får du også mulighed for at tilpasse din personlige forside. Klik på linket “Editer forside” og sæt/fjern checkmærket udfor hvert sektion, alt efter om du ønsker at se den sektion på din personlige forside. Du vil fremover se din personlige forside, efter at du har logget dig ind. Du kan til hver en tid ændre dine valg, hvis du skifter mening om hvad du har valgt. Som udgangspunkt vil alle sektioner være valgt, når du første gang logger på.
Hvis man har glemt sit password?
Vælger man punktet “Glemt Password” i “Vælgeren”, så vil der automatisk blive sendt en mail med dit password til dig.
Lidt om sidens indhold:
Nyheder
Under sektionstitlen står overskriften fra den hotteste (læs sidste nye) nyhed, som man kan klikke sig direkte ind på. Man kan også klikke på titelgrafikken for at se en liste over tidligere nyheder.
Diskussionsbasen
Herunder ses titlerne på de tre nyeste indlæg, som man kan klikke sig direkte ind på. Man kan også vælge at klikke på sektionstitlen, så man kommer ind i oversigten på diskussionsdatabasen.
Thorvald’s spalte
Visdomsord og andet godt fra Thorvald Aagaard, med link til at sende ham en mail, hvis man skulle få lyst til det.
Panelet
Kun for registrerede brugere. Klik på sektionstitlen og du har nu mulighed for at løse bridgeopgaver, få point og se en top 5 over de dygtigste opgaveløsere, -hvis du er logget ind...
Resultater
Her står de tre nyeste resultater som direkte link til at se mere. Klik på sektionstitlen giver adgang til en oversigt over resultater.
Pokalturneringen
Klik på sektionstitlen og se turneringsoplysninger, deltagere, regler og andet godt.
E-mails
En liste over tilmeldte brugere af sitet med spillerprofil og e-mail adresse. Der er direkte link til at se spillerprofil på de tre nyeste tilmeldinger, eller klik på sektionstitlen for at komme ind til en oversigt over danmarks bedste bridgespillere (d.v.s. tilmeldte brugere på sitet her). Der er mulighed for at se den enkelte brugers spillerprofil, f.eks. klub, distrikt o.s.v., hvis man klikker på personens navn. (For at rette i sin egen spillerprofil, se punktet “Hvordan ændrer man sine person-oplysninger?”). Man kan også sende personen en e-mail ved klikke på e-mail adressen. Hvis personen har opgivet en hjemmeside, står der som “w.w.w.” i rødt yderst til højre, som et direkte link til hjemmesiden.
Bridgelinks
De tre nyeste links samt adgang til en oversigt gennem klik på sektionstitlen. Man kan søge efter et link ved at indtaste et søgeord f.eks. “spar”. Resultatet af denne søgning er et link til Aabenraa BK, som er bridgeservice for bl.a. bridgeklubben Spar Es. Man har også mulighed for selv at oprette nye links, og redigere dem man selv har oprettet, men det kræver at man registreret og logget ind.
Software
Klik på sektionstitlen og læs om bridgesoftware. Blandt andet kan “Turneringshjælper”, udviklet af Thorvald Aagaard, downloades herfra.
Rigtig god fornøjelse...


Aalborg Data ApS.