www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Bridge: Hold-DM 2012 af Jacob Duschek, Thorvald Aagaards forlag, 2012, 148,- kr. hos bridgebutikken og bridgeforlaget

Jacob Duschek har gentaget sidste års bedrift med at gennemgå og kommentere alle spillene fra slutspillet i DM for hold 2012.

Jeg vil gerne citere fra forordet:
Traditionelle bridgeartikler indeholder kun særligt udvalgte og ofte spektakulære spil, gerne hvor spillerne har foretaget sig noget utraditionelt og vovet. Men det giver hverken en fornemmelse af spillernes spillestil eller af, hvad der kræves for at spille god bridge, nærmest tværtimod. Derfor har det en særlig værdi at kunne læse om en hel topkamp i sammenhæng. Undervejs er der masser af lejligheder til at studere spillernes metoder og teknikker, og bogen indeholder således mange gode tips til læseren.

Bogen indeholder en gennemgang af alle 128 spil fra slutspillet, og vi følger topspillerne på godt og ondt, men jeg synes især det er fascinerende at følge alle 4 borde i semifinalen spil for spil - for selv om jeg, som mange, fulgte kampene på BBO, så er det dejligt at se det samme spil fra 4 forskellige borde, og se hvor forskelligt spillet kan udvikle sig ved det enkelte bord.

  

En læseværdig bog, der sagtens kan deles op i mange fornøjelige timers bridgelæsning.

Bogen udkommer ca. 1. juli og vil kunne købes i Vingsted, og sælges af Danmarks Bridgeforbunds bridgeforlag samt i Bridgebutikken.

Bestilling kan også ske ved at sende en mail til bogbestilling@netbridge.dk


Mvh
Thorvald